developed by
  • Ultimo aggiornamento Ottobre 27, 2021
  • Creato da ALOHA OC
  • Numero di download 877

ALOHA is een kant-en-klaar symboolvocabulaire voor kinderen/jongeren die niet of nauwelijks kunnen spreken. Het bestaat uit twee varianten: een beginnersvocabulaire voor kinderen die voornamelijk communiceren binnen het hier en nu (ALOHA 1) en een vocabulaire voor de meer gevorderde communiceerder (ALOHA 2).

ALOHA voor Mind Express 4 is vernieuwd!
Sinds mei 2018 is het ALOHA vocabulaire beschikbaar. De afgelopen jaren is gewerkt aan een nieuwe versie. Met de ervaringen en wensen vanuit het werkveld en gebruik makend van recente theoretische inzichten is ALOHA nu nog completer, krachtiger en passender bij de communicatiebehoeften van het kind en zijn sociale omgeving.

Wanneer u al gebruik maakt van ALOHA is de update gratis en kan u via de "30 dagen proberen" knop de update downloaden. Het is wel nodig de eerder gemaakte persoonlijke aanpassingen handmatig over te zetten naar de nieuwe versie.

Caratteristiche

  • Olandese

  • Mouse/Touch Sensori Puntamento oculare

  • PCS SymbolStix

  • Scuola primaria Scuola secondaria Adulti

  • Mind Express 4

  • A pagamento

Suggerimenti per l'uso

– Bent u nieuwsgierig naar de inhoud en achtergrond van ALOHA? Meer informatie vindt u op de website van de ontwikkelaars.
Bekijk hier de handleiding voor ALOHA.
– Er is daarnaast een aanvullend document beschikbaar waarin de recentste specifieke aanpassingen in ALOHA 1 en ALOHA 2 staan beschreven (december 2020 en oktober 2021).
– Ook werd een uitspraakwoordenboek ontwikkeld voor ALOHA. Dit uitspraakwoordenboek is bedoeld voor de kinderstemmen van Acapela. Klik rechts op deze link en kies voor “Link opslaan als”.

Opgelet: dit is een betalend en beveiligd bestand wegens auteursrechten. U kan het wel eerst 30 dagen uitproberen. Bij aankoop (via “Info aanvragen”) krijgt u zowel toegang tot ALOHA 1 als ALOHA 2.

Contatta l'autore del set di pagine

Avete una domanda o servono chiarimenti e informazioni ulteriori su questo set di pagine? Potete contattare l'autore compilando questo modulo. Proteggiamo la vostra privacy: il commento non verrà visualizzato online. Tuttavia, i vostri dati verranno condivisi con l'autore perché possa rispondere alla vostra domanda.

"*" indica campo richiesto

Questo campo serve per la convalida e dovrebbe essere lasciato inalterato.